Een nieuwe pup...

 Een nieuwe huisgenoot brengt veel plezier en gezelligheid, maar u zult soms ook vragen hebben of advies willen vragen. Daarom biedt onze praktijk graag onze expertise aan om u en uw pup te begeleiden en zo de basis te leggen voor een lang en gezond hondenleven.

De groeifase van een pup is de meest kritische en daarmee belangrijkste periode in het leven van uw hond. Tijdens de eerste levensmaanden groeit een pup heel snel, maar is hij tegelijkertijd nog erg kwetsbaar. Zijn afweersysteem functioneert nog niet zo goed, waardoor de kans op ziekte vergroot. Ook het maag-darmkanaal werkt nog niet optimaal, waardoor hij eerder last heeft van diarree. Daarom is zeker in deze periode een goede voeding bijzonder belangrijk. Daarnaast is een gecontroleerde groei van belang, omdat een pup wel goed moet groeien, maar liever niet te snel. Onze praktijk begeleidt u hierbij graag, zowel met voedingsadviezen en tips over ontwormen, gebitsverzorging, antivlooien en teken behandelingen, vakantie eisen, gedrag, etc als met regelmatige gewichtscontroles en verdere groeibegeleiding. Kortom u heeft dan de gelegenheid om met al uw vragen te komen. U kunt daarvoor een afspraak maken met een van onze assistentes.

Wij willen u graag kennis laten maken met deze hoogwaardige voeding van Royal Canin. Bij de 1e enting van uw hond in onze praktijk ontvangt u een puppypakket. Daarin zit onder meer een puppygids met tal van praktische tips over de verzorging en voeding van uw pup. Het puppypakket bevat tevens een waardebon met een interessante korting voor een vervolgaankoop. Wij wensen u veel plezier toe met uw hond en staan u graag terzijde met advies en goede raad.